Волинянину, який 8 років перебував у розшуку, не вдалося уникнути відповідальності за скоєні проти правоохоронців злочини.

Про це повідомляє прокуратура Волинськї області.

Прокурори Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо громадянина, який з 2012 року перебував у розшуку.

“Ще у грудні 2011 року 35-річний житель селища Іваничі під час затримання за вчинення адміністративних правопорушень і доставки в медичний заклад для проведення освідування на стан алкогольного сп’яніння вчинив опір працівникам міліції та заподіяв їм тілесні ушкодження (одному навіть зламав ніс)”, – йдеться у повідомленні.

Щоб уникнути відповідальності за скоєне, волинянин на початку 2012 року виїхав до Польщі та перебував в розшуку. 6 липня 2020 року прикордонники затримали чоловіка при спробі в’їзду на територію України.

Волинянин визнав свою винуватість в опорі працівникам правоохоронного органу та умисному заподіянні їм тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України, покарання – до 5 років позбавлення волі).
джерело