Пропонуємо неймовірно смачний рецепт національної кухні Грузії – хачапурі по аджарські. Ця страва стане улюбленим сніданком всієї родини. Обов’язково спробуйте приготувати хачапурі для своєї родини.

Інгредієнти:

Тісто:

Кефір 400 мл.;
Дріжджі 40 гр.;
Цукор пісок 3 ч. л.;
Сіль морська 1 ч. л.;
Вершкове масло 90 гр.;
Борошно пшеничне 700 гр.

Начинка:

Сир м’який 150 гр.;
Сир сулугуні з моцарелою 300 гр.
Спосіб приготування:

З’єднайте м’яке масло та всі інші інгредієнти.
Замісіть тісто та залиште на годину, щоб піднялося.
Розділіть його на п’ять частин, тонко розкатайте у вигляді прямокутника та розкладіть по краях невелику кількість начинки.
Скрутіть бортики, щоб утворився човен та покладіть в нього ще начинки.
Випікайте 20 хвилин у розігрітій до 240 градусів духовці.
Вбийте зверху по яйцю та готуйте 1 хвилину.
Покладіть в кожен шматочок масла й подавайте до столу поки гарячі.
Приємного апетиту!

джерело