Турки розповіли про романи з туристками з РФ і поскаржилися на “розпусність” росіянок

В Туреччині чоловіки негативно відгукуються про туристок з Росії, адже багато з них їдуть на курорти цієї країни у пошуках “багатого нареченого”. При цьому, росіянки часто поводяться неналежним чином.

Про це відверто кажуть турецькі чоловіки на форумах різних інтернет-ресурсів, пише Anews.

Крім усього іншого турки вважають росіянок нерозбірливими – з ними є шанси навіть у самих непоказних чоловіків.

“За моїми особистими спостереженнями, жінки з Росії не надто вибагливі в плані чоловіків… Російські жінки, мабуть, так страждають від нестачі любові вдома, що коли проявляєш до них почуття, вони відразу на все готові і дивляться на тебе, як на султана”, – стверджують учасники одного з форумів.

Судячи по більшості реплік, росіянок вважають легкодоступними.

“Ти клянешся їй, що ніколи раніше такого не відчував, жодного разу не був з росіянкою, і стрибаєш до неї в ліжко. Вона не тільки не проти, але і взагалі готова до цього з самого початку, тому що тіло – її головний актив”, – пише один чоловік.

Але останнім часом, зізнаються турки, вони втомилися від цих “мисливиць за багатими і гарячими турецькими хлопцями”. Тому росіянок засуджують.

“Російські дівчата ображаються, ревнують, якщо не виводити їх у світ. Але як пояснити, що з ними соромно? Вони занадто розв’язні, до того ж люблять навмисне вести себе так, щоб викликати ревнощі. І ще через різницю культур (або через їхню дурість) вони можуть прилюдно звинувачувати і принижувати свого чоловіка”, – зазначив один з коментаторів.

Автор

Удовенко Олександр