Подружжя ніколи не планували мати дуже велику родину. Двоє дітей – чим не ідеальний варіант? До того ж у них обох в родині ніколи не було близнюків. І Оксана була абсолютно впевнена, що такі історії не про неї …

Але коли жінка вирушила на черговий рутинний медогляд, лікарі повідомили їй ймовірно найбільш шокуючу новину в її житті.

«Все було як у всіх: голий живіт, гель і датчик. Але коли лікар почала дивитися в екран, у неї сильно змінилося обличчя, і я не на жарт злякалася,» – згадує Оксана. – «Пам’ятаю як вона почала вголос рахувати кількість плодів і примовляла, що за таке мені повинні подарувати будинок біля моря …”

Нарешті, лікар підвела підсумок: УЗД ясно показало п’ять плодів! Народження пятірні без штучного запліднення – це дуже рідкісне явище: один випадок на 55 мільйонів. І поки Оксана насилу намагалася переварити новину, лікарі вже збуджено обговорювали свою унікальну пацієнтку. Більшість їхніх колег не побачать такого за все життя!

«Я не могла усвідомити, що це відбувається зі мною. Мені здавалося, що я в сюрреалістичному сні і ось-ось прокинуся,» – згадує жінка.

Майбутні батьки намагалися перетравити приголомшливу новину. Адже всі плани, що вони будували на майбутнє, тепер доведеться змінити… Але про те, щоб відмовитися від такого подарунка долі, не було й мови.

Три хлопчики і дві дівчинки з’явилися на світ шляхом кесаревого розтину. Всупереч побоюванням лікарів, всі п’ятеро були здорові, хоч і потребували спочатку додаткового догляду.

Звичайно, тільки-но з’явившись на світ, Дарина, Олександра, Денис, Владислав і Давид відразу стали справжніми зірками. Їх народження – єдиний відомий випадок в історії країни.

Минуло вже п’ять місяців. Оксана і Сергій, здається, цілком освоїли роль багатодітних батьків. Коли вони виходять на прогулянку відразу з п’ятьма колясками, перехожі просто не можуть не посміхатися.
Велика родина тепер живе в новій квартирі – подарунок від уряду. На своїх сторінках в Instagram і Facebook Оксана публікує фото своїх «перлинок» та їх чарівної старшої сестри.
Хто знає, можливо, ці п’ятеро вже скоро зможуть дебютувати в якості моделей. Задатки у них явно є!

Щастя або випробування? Або випробування щастям? Що б це не було, Оксана і Сергій з честю справляються з ним. Залишається тільки побажати цій красивій сім’ї всього найкращого – удачі, здоров’я та мирного неба!
Джерело