Готувати маринований перець просто та швидко й не потребує зайвих зусиль.

Інгредієнти:

Болгарський перець 5 кг.;
Вода 1,5 л.;
Олія соняшникова 1,5 скл.;
Мед натуральний 200 гр.;
Цукор пісок 300 гр.;
Сіль кам’яна 75 гр.;
Яблучний оцет 1,5 скл.;
Лавровий лист 4 шт.;
Перець чорний горошком 30 шт.;
Часник 10 зуб.

Спосіб приготування:

Очистьте, помийте та наріжте на 5 частин перець, а часник пластинками.
З’єднайте воду, мед, олію, сіль, цукор, доведіть до кипіння, додайте оцет, лавр та перець горошком.
У маринад складіть перець та часник й проваріть 4 хвилини.
Розкладіть суміш по стерильним банкам, закатайте та загорніть до повного охолодження ковдрою.
Приємного апетиту!
джерело