Родина буде дуже задоволена солодким подарунком.

Інгредієнти:

Тісто:

Пшеничне борошно 600 гр.;
Молоко згущене 350 гр.;
Куряче яйце 1 шт.;
Розпушувач для тіста 1 ч. л.

Крем:

Коров’яче молоко 2 скл.;
Вершкове масло 100 гр.;
Цукор пісок 300 гр.;
Пшеничне борошно 90 гр.;
Яйце куряче 2 шт.;
Ванілін 2 гр.
Спосіб приготування:

Всі продукти для тіста змішайте разом.
Тісто поділіть на однакові, маленькі частини.
Розкатайте кожну частину на невеликі кружечки у формі сковороди.
Обсмажте кожен корж з обох сторін, не додаючи олію.
Сформуйте однакові, гарні коржі для торта.
Всі інгредієнти для крему змішайте, поставте суміш на маленький вогонь у каструлі й помішуйте, поки вона не загусне.
Додайте масло та збийте крем міксером.
Візьміть коржі та змастіть їх кремом, а зверху посипте тертим шоколадом.
Поставте торт до холодильної камери, щоб він настоявся.
Приємного апетиту!
джерело