Родина з задоволенням скуштує цю страву в поєднанні із овочевим гарніром та салатом.

Складові:

Печінка 600 гр.;
Куряче яйце 1 шт.;
Часник 3 зуб.;
Цукор пісок 1 ч. л.;
Сіль морська 1 ч. л.;
Харчова сода 0,5 ч. л.;
Ріпчаста цибуля 1 шт.;
Рослинна олія;
Кукурудзяне борошно

Спосіб приготування:

Помийте, обсушіть, видаліть плівки та наріжте шматками печінку.
Збийте вінчиком яйце й сіль, додайте цукор, соду та подрібнений часник.
Покладіть печінку в суміш та залиште маринуватися на 2 години мінімум.
Почистьте, поріжте півкільцями та обсмажте цибулю.
Занурте шматочки печінки у борошно та обсмажте до золотистого кольору в тій пательні де готувалася цибуля.
Додайте цибулю, перемішайте, закрийте кришкою та тушкуйте 3 хвилини.
Приємного апетиту!