На Волині випадки захворювання на коронавірус реєстрували у 144 закладах загальної середньої освіти, захворіло 237 осіб з числа персоналу шкіл та 89 учнів.

Про це під час брифінгу 7 жовтня повідомила Наталія Янко.

Сім шкіл, які перебувають на дистанційному навчанні у місті Нововолинську. На самоізоляції на Волині – 5 тисяч учнів та 370 осіб з-поміж працівників. Нині хворіє 92 працівники загальноосвітніх закладів та 40 школярів у 71 школі області.

За весь час пандемії на COVID-19 в області захворіло 537 дітей, а це 6% від загальної кількості випадків. Від початку навчального року виявили 144 випадків інфікування у школах області.

Читайте також: На Волині зростає кількість хворих на коронавірус із важким перебігом хвороби

За останню добу в області було зареєстровано 11 випадків COVID-19 серед працівників та 5 серед учнів, найбільше дітей захворіло у містах Луцьку, Володимир-Волинську та Нововолинську. Вчителі та персонал шкіл найбільше хворіють у містах Нововолинську та Луцьку, а також у Ківерцівському, Любешівському та Володимир-Волинському районах.

37 випадків інфікування COVID-19 зареєстровано серед персоналу у 27 дошкільних навчальних закладів області. У зв’язку з цим на самоізоляції знаходиться понад 600 вихованців та 130 працівників садочків.
джерело