Складові:

Свіжа сметана жирністю 10-15% 100 мл.;
Пшеничне борошно 200 гр.;
Легкий майонез 3 ст. л.;
Твердий сир 150 гр.;
Сир «Моцарелла» 100 гр.;
Томати 4-5 шт.;
Трава базиліку;
Морська сіль 1 ч. л.;
Цукор пісок 2 ч. л.;
Харчова сода 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Змішайте борошно з сіллю, цукром, содою погашеною оцтом чи соком лимону та перемішайте.
Влийте сметану та замісіть туге тісто.
Наріжте томати на кружечки, натріть твердий сир та Моцареллу на тертці з великими отворами.
Подрібніть промитий базилік.
Тісто розгорніть у тонкий пласт діаметром 28 см.
Перекладіть його у форму для піци та поставте випікатися на 7-10 хвилин у гарячу духовку.
Далі вийміть, змастіть майонезом, зверху розкладіть помідори кружечками та посипте посіченою травою базиліку.
Верх ретельно притрусіть сумішшю сирів, відправте знову в духовку на 10 хвилин та випікайте при 1800С.
Смачного!

джерело