Військова прокуратура повідомила, що стрілка затримала і він повністю зізнався у скоєному, і пояснив, що вбив Івана Горошко, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Після пережитого вагітну дружину Івана поклали в лікарню. Дівчина наполягла, щоб її коханого поховали у Львові.

“Вона говорила: якщо моя дитина не побачила живого батька, я хочу водити сина на його могилу, щоб він знав, що у нього батько – герой”, – розповідають друзі сім’ї.

Хлопця будуть ховати у Львові в четвер, 19 листопада, о 12:00.

Іван Горошко народився 7 липня 1999 року в селі Кальмазове в Кіровоградській області. Він рано втратив матір, і пізніше його батько одружився з жінкою, в якої були свої діти. Тому в сім’ї, крім самого Вані, виховувалися ще його сестра і двоє братів.

Сім’я жила бідно, і через брак грошей Івана перевели в Знаменський інтернат. Його вихователька згадує про хлопця тільки хороше, і каже, що він був чуйним хлопчиком.

У серпні 2019 року, Іван підписав контракт і разом з другом потрапив на службу в 80 окрему десантно-штурмову бригаду, яка дислокується у Львові. Іван служив розвідником-навідником.

У Львові він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Оленою, яка живе з бабусею. Через час вони зіграли весілля в українському стилі. Пара чекала на первістка, який повинен народиться в лютому 2021 року.

Автор

Удовенко Олександр