Солдат ЗСУ влаштував відеочат з терористами “ДНР” в мережі TikTok. За час спілкування “строковик” встиг злити секретну інформацію і “побрататися” з російським народом.

Цей факт залишився б непоміченим, якби не ветеран війни Олександр Грамарчук (Грім), який зловив хлопчика “на гарячому” і повідомив про це в Facebook.

“Прямо зараз в прямому ефірі солдат строкової служби зливає інформацію противнику. На ранок переглянути вже буде неможливо”, – написав Грім.

На скрінах видно, що до чату приєдналися “ДНР”. Під час спілкування солдат був не проти поділитися таємною інформацією та обмінятися пропагандистськими меседжами.

В коментарях Грамарчук зазначив, що інцидент стався на території військової частини Повітряних сил ЗСУ у Куп’янську Харківської області. Сам же солдат уродженець Славгорода Дніпропетровської області.

“Хлопчик розповідає про “братський народ” і “війну олігархів”. Розбирайтеся тепер. А ось супротивник в курсі, коли станцію включають в Куп’янську. Ось, де цінність інфи”, – обурився український військовий.

Автор

Удовенко Олександр