Мати годувала дітей собаками, яких розводила у квартирі Харківські поліцейські виявили в центрі міста квартиру, де вирощували, вбивали і їли собак. Відповідне відео 26 січня опублікував блогер Євген Зуб у своєму Instagram. Разом з собаками жили троє маленьких дітей, квартира була завалена сміттям. «Забрали зі смітника дітей. Вони харчувалися вбитими собаками…
Я багато бачив ситуацій з дітьми. Але таке вперше. В центрі міста. Квартира повністю завалена сміттям. Співробітники поліції ледве відкрили двері.

Мама, бабуся, діти, 4 собаки какао і писали там, де живуть. На вулицю не виходили. Собак вбивали у квартирі і їли їх», – написав Зуб. На відео відображені співробітники ювенальної поліції і їх переговори з мамою дітей – 30-річною Лілією.


Жінка цікавиться, чи будуть забирати дітей і «скільки вилучатимуть». Далі вона пояснює, що у квартирі числиться п’ять малюків і що двох забрали соціальні служби, а ще одна перебуває в лікарні. Коли правоохоронці почали збирати дітей, щоб віднести їх на вулицю і показати медикам, виявилося, що у них немає ніякої теплого одягу, тому що діти не виходять на вулицю. Молодшу дитину винесли на сходову площадку в одному памперсі та тільки там завернули в ковдру, принесене з машини швидкої допомоги.

Автор

Удовенко Олександр