Потап і Настя Каменських нарвалися на критику з боку власника одного з прокатів елітних автомобілів в Майамі. Він розповів, як некультурно поводять себе зірки, а також обурився їх ставленням до сервісу.

Про це розповів Марк Пугачов на відео, опублікованому на YouTube-каналі Big Money.

Як виявилося, сімейна парочка Потапа і Насті показали себе з поганої сторони. Вони орендували автомобіль на відпочинку, а повернули його, просто написавши в повідомленні власникові прокату. За його словами, він змушений був шукати машину по всьому аеропорту. До того ж авто було в жахливому стані.

“Є такі — ніякої інтелігентності. Ось, Настя Каменських і Потап, наприклад. Не можу сказати нічого хорошого про них… Кинули авто в аеропорту, він просто мені смс відправив, а де мені її там шукати? Я йому написав, що він дурень”, – поділився бізнесмен.

Пугачов зазначив, що, наприклад, Тіматі його вразив адекватністю і приємним ставленням. Макс Барських теж дуже інтелігентний.

“Тіматі давали машину, так легко було, все просто. Макс Барських – дуже душевна людина. З великим задоволенням даємо йому наші автомобілі. Ханна, Пашу, Нюша — дуже приємні”, — розповів директор прокату.

Автор

Удовенко Олександр