Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко полетів до Росії на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, їх зустріч відбудеться у Сочі 22 лютого.

Дослівно: “Олександр Лукашенко попрямував із робочим візитом до Російської Федерації. У Сочі 22 лютого відбудуться переговори голови білоруської держави з президентом Росії Володимиром Путіним.

Планується, що лідери двох країн детально обговорять широкий комплекс питань розвитку білорусько-російських відносин, спільне реагування на виклики, зокрема, у сфері військової безпеки, взаємодія в інтеграційних структурах”.

Деталі: Крім того, Олександр Лукашенко планує обмінятися з Володимиром Путіним думками на тему міжнародного порядку денного.

Цьому передувало: Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 18 лютого анонсував зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним “на початку 20-х чисел лютого”, але запевнив, що не їде “просити” про гроші абощо.

За словами Лукашенка, є домовленість і про зустріч із заступником голови Ради безпеки РФ Дмитром Медведєвим, на якій планують обговорити “найактуальніші питання: забезпечення оборони, безпеки”.

Джерело: офіційний сайт президента Білорусі