Складові:

Молоко згущене 500 мл.;
Питна вода 900 мл.;
Харчовий желатин 20 гр.;
Желе вишневе, лимонне та з ківі 3 пак.

Спосіб приготування:

Окремі ємності наповніть желе з різних пакетів, залийте їх водою за інструкцією, розмішайте та залиште для охолодження.
Потім перенесіть до холодильника, щоб добре застигло.
Залийте 50 мл води харчовий желатин та залиште на 15–20 хвилин, щоб добре набряк.
Потім на водяній бані нагрійте його, розчиніть до однорідності та змішайте зі згущене молоком.
Візьміть в холодильнику ємності з желе, поріжте його квадратиками, висипте в роз’ємну форму, перемішайте між собою та залийте сумішшю желатину.
Перенесіть торт до холодильника, для застигання.
Приємного апетиту!

джерело