Від фруктових йогуртів, куплених в магазині, варто відмовитися.
Лікар-дієтолог по імені Моргін Клер (Morgyn Clair) повідомила, що вживання кефіру сприяє схудненню. Це пов’язано з тим, що в кисломолочний продукт містяться корисні бактерії, які допомагають контролювати вагу і позитивно впливають на роботу кишечника. Про це повідомляє виданняХроніка.інфо.

йогурт
Лікар на ім’я Ембер О’Брайан (Amber O’Brien) зазначила, що йогурт є чудовим джерелом кальцію, який дуже важливий для здоров’я кісток, зубів і нігтів. Вона підкреслила, що особливо корисно вживати цей продукт людям, які хворіють на остеопороз.

Нутриціолог Хіба Батул (Hiba Batool) сказала, що вживання йогурту на сніданок сприяє поліпшенню настрою, а дієтолог Меган Берд (Megan Byrd) вважає, що йогурт зміцнює імунітет.

При цьому йогурт має і “темну сторону”. Незважаючи на те, що він позитивно впливає на роботу кишечника – його вживання може негативно вплинути на здоров’я шлунка. Тому на думку нутріопата Мелані Келлер від цього продукту слід відмовитися людям, які мають чутливий шлунок або непереносимість лактози.

Нутриціолог Емі Лі (Amy Lee) додала, що від фруктових покупних йогуртів варто відмовитися в принципі, оскільки в їх складі міститься величезна кількість цукру. краще купити натуральний продукт і самостійно додати в нього фрукти, сухофрукти або горіхи.

 

джерело