Ситуація під Офісом президента загострюється. Про це повідомляє “Політика страни”. Поліцію відверто провокують. З бійців намагаються зривати шоломи, перед їхніми обличчями запалюють фаєри і тримають, щоб засліпити правоохоронців, що стоять в передніх рядах. Інші “активісти” кидають фаєри в тил поліцейським. Зіткнення під Офісом президента тривають. Періодично поліція застосовує сльозогінний газ. Є затримані.

Протестуючі кидають в правоохоронців сніжки, фаєри, димові шашки. “Екс-нардеп Володимир Парасюк відібрав шолом у правоохоронця, відніс трофей в натовп і повернувся в гущу сутичок”, – повідомляє PavlovskyNews. Раніше, Володимир Парасюк вступив в словесну перепалку з нацгвардійцем. Тим часом ситуацію прокоментував відділ комунікації поліції Києва. “На місці чергують поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України.

Біля Офісу президента проходить акція. Для забезпечення громадської безпеки та правопорядку залучено представників структурних підрозділів столичної поліції, в тому числі вибухотехніки та працівники поліції діалогу. Правоохоронці в межах своєї компетенції та відповідно до вимог законодавства негайно реагують на всі провокації “, – йдеться у записі поліції в Фейсбуці.

Джерело: UKR.RED

Автор

Удовенко Олександр