Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дочки його співмешканки та виготовленні порнографічного контенту за участю дитини. Про це повідомляють прес-служби Нацполіціі і Офісу генпрокурора.

Зловмисник здійснював дії сексуального характеру відносно 9-річної дівчинки, робив порнографічні фото і відео з дитиною і обмінював їх на аналогічний протиправний контент на “профільних” форумах в мережі DarkNet.

Під час обшуку на його комп’ютері виявлено порноконтент за участю дитини, в тому числі фото та відео його зґвалтування. Правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон і жорсткий диск.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) та ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – утримання під вартою. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Подробиць про затриманого і регіоні, де відбулися події, поліція і прокуратура не повідомили.

https://www.rupor.info/

Автор

Удовенко Олександр