Затримка з кредитуванням України Міжнародним валютним фондом (МВФ) пов’язана з логістикою. Про це 28 лютого в ефірі телеканала “Україна 24” заявив радник президента України Володимира Зеленського з питань економіки Олег Устенко, передають Патріоти України.
“Як ми розуміємо в Офісі президента, виникли проблеми навіть не технічного характеру, а логістичного, які виникли через те, що ти не можеш просто взяти й змінити українське законодавство. Щоб його міняти, скажімо, щодо судової системи, президент проводив багато зустрічей, говорив з експертами, це займало багато часу. І логістично ми не витримали того часу, який, як сподівалися, зможемо витримати”, – сказав він.

Радник Зеленського підкреслив, що “програма йде”. “Як тільки будуть проголосовані ініціативи президента, ми можемо сказати, що з нашого боку ми виконали те, що обіцяли виконати не тільки МВФ, але й українському суспільству. Ми не робимо це для когось”, – підкреслив Устенко.

За його словами, те, що прописано в програмі співпраці із МВФ, прописано й у програмі президента Зеленського, зокрема реформа судової системи та боротьба з корупцією.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр