У Дніпре лікар медицини невідкладних станів Олексій Берегий завів блог-щоденник після вакцинації від коронавируса. 26 лютого медик отримав щеплення індійською вакциною CoviShield. З тих пір він щодня розповідає про свій стан в Facebook.

За словами лікаря, в перший день після вакцинації у нього незначно піднялася температура (до 38 градусів) і виникла головний біль. Усунути симптоми допоміг парацетамол.

“Телефонний дзвінок від мами. Зв’язок з 5G вишкою нормальна. Розмова без переривань. Відчуваю незначний біль в області місця ін’єкції, мабуть просто чіп свербить”, – пожартував лікар.

На другий день температура вже не підвищувалася, проте біль в місці ін’єкції не пройшла.

“Чіп на місці, тому що плече ще болить, температура 36,7. Можливо це початок летальної гіпотермії від вакцини? Побачимо згодом. Вирішив заміряти сатурацию. Результат – 99% – як у молодого», – іронізує хлопець.

На третій день біль в плечі пройшла, і ніяких незвичайних симптомів медик у себе не помітив. На четвертий день він повернувся на роботу.

“Тиск”, “Задишка”, “Нудота”, “Температура”, “Кров з носа” … Ні, це не нові симптоми після вакцини. Це хронологія нічного чергування. Нічого з вищевказаних станів у мене не спостерігається, а загальне самопочуття дозволяє працювати на всі 100 “, – підсумував він.

https://www.rupor.info/

Автор

Удовенко Олександр