Правда, чомусь, Володимир Володимирович не схотів патріотично подати приклад. А дурних нема.
Президент Сирії Башар Асад і його дружина отримали позитивний тест на коронавірус. У заяві офісу Асада 8 березня йдеться, що обоє здали тест, коли відчули незначні симптоми COVID-19, інформують Патріоти України.

55-річний Асад і його 45-річна дружина Асма повернуться до роботи, провівши два-три тижні в ізоляції у своєму будинку, повідомила канцелярія сирійського лідера.
В охопленій збройним конфліктом Сирії офіційно зареєстровані приблизно 16 000 випадків зараження вірусом у контрольованих урядом частинах країни, а також 1063 смертей, але вважається, що ці цифри набагато вищі, враховуючи обмежену кількість проведених тестів.

Сирія оголосила про початок кампанії з вакцинації минулого тижня, не повідомивши жодних подробиць. Уряд заявив, що закупив вакцини в дружній країні, в якій саме, не вказав.

Оголошення було зроблено на тлі повідомлень у міжнародних та ізраїльських ЗМІ про те, що Ізраїль заплатив Росії 1,2 мільйона доларів за надання сирійському уряду вакцини від коронавірусу в рамках угоди, яка забезпечила звільнення ізраїльської жінки, утримуваної в Дамаску. Сирія заперечує цю історію, Москва не коментує.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр