Погода в Україні скоро порадує нас весняним потеплінням, але прийде воно не саме, а разом з дощами. Така синоптична ситуація очікується вже в кінці тижня. Прогнозом погоди поділилися синоптики Наталка Діденко, Український гідрометцентр і Gismeteo, передають Патріоти України.

А ось 10 березня Україна все ще буде під впливом антициклону, тому істотних опадів не передбачається. Вітер буде з заходу, помірний. Найближча ніч очікується з солідними морозами – від -5 до -10 градусів, на північному сході та Півночі місцями -10… -15 градусів.

Завтра вдень передбачається від -3 до +3 градусів, а на Закарпатті до +6 градусів. У Києві 10-го березня буде сухо і холодно, вночі -5… -8 градусів, вдень 0… -2 градуси морозу. Синоптики Українського гідрометцентру поділилися також картами погоди на 10 березня. Вони прогнозують невеликий сніг на Заході, у Вінницькій та Одеській областях.

А в Gismeteo розповіли, якою буде погода у Києві в найближчі десять днів. Вони прогнозують потепління до +11 градусів вже 14 березня.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр