У РФ обговорюють можливість обстрілу лікарні в Києві російськими ракетами, відзначаючи додаткові цілі російської армії.
Російські найманці на військових форумах відкрито обговорюють можливість обстрілу ракетами Києва і захоплення Харкова. Фрагмент листування на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував блогер Necro Mancer, який моніторить соціальні мережі та інформаційні ресурси бойовиків на предмет російської окупації України.

На опублікованому фрагменті листування найманці обговорюють можливість обстрілу лікарні в Києві російськими ракетами, відзначаючи додаткові цілі російської армії: транспортні вузли і склади боєприпасів. – “довбанути 9М728 з лікарні в Києві? – Було б цікаве видовище. Скільки ракет зіб’є ППО України, і який реальний шкоди завдасть РФ своєю ракетною атакою (порівняти з Сирією). – По Києву навряд чи стануть довбати.

Ну, аж надто погано це все буде виглядати навіть для РФ. – Чому? У РФ багато це схвалять “, – міркують російські військові. Крім того, російські найманці допускають можливість кинути на штурм Харкова 150-ю мотострілкової дивізії російської армії. Підрозділи дивізії дислокуються в Ростовській області.

Діалог.UA

Автор

Удовенко Олександр