В інфекційну лікарню вони потрапили втрьох — ще донька. Були у реанімації, донечка одужала, а ось батьки не подолали недугу.

6 березня на 58 році життя перестало битись серце вінничанки Ольги Щерблюк. Вона працювала у обласній казначейській службі. Помер і її чоловік, передають Патріоти України з посиланням на 33 канал.

– Це невимовно тяжка втрата для всіх, хто знав і любив цю неймовірно добру, чуйну, щиру, порядну і люблячу жінку. 41 рік Ольга Віталіїівна була справжньою берегинею сімейного вогнища – за чоловіком-військовим переїздила з одного місця служби на інше, разом виховали двійко чудових дітей. З 1996 року Ольга Віталіївна працювала в органах казначейської служби – спочатку у Хмільницькому районі та м. Хмільник, а з 2000 року – у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Вінницькій області. Пройшла шлях від провідного спеціаліста до заступника начальника управління. Сумлінним ставленням до роботи, високим професіоналізмом, відповідальністю, вмінням дружити, готовністю прийти на допомогу здобула заслужений авторитет у колективі.

Поховали Ольгу Щерблюк у Вінниці. На жаль, за жит­тя боровся і її чоловік Сер­гій Васильович. Та ковід виявився сильнішим. 9 березня і його не стало.

– Це таке горе, слів не знайти. Оля та Сергій були такою зразковою парою, як ті голубки. В обласну інфекційну лікарню вони потрапили втрьох — ще донька. Були у реанімації, донечка одужала, а ось батьки не подолали недугу. Сергію не казали, що Олі не стало… Він би цього не пережив, — кажуть знайомі родини.

У подружжя залишились дочка, яку тільки виписали з лікарні після ковіду, син, невістка та онучка… Щирі співчуття родині…

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр