Перша леді, дружина шостого президента України Володимира Зеленського Олена приїхала на форум “Україна 30” у КВЦ “Парковий” в оновленому складі. Тепер в автоколоні Зеленської з’явився позашляховик прикриття і збільшилася кількість машин, повідомляють Патріоти України.

Наприкінці осені на один із публічних заходів, який проходив на Михайлівській площі в Києві, перша леді приїхала на броньованому Mercedes у супроводі співробітників Управління держохорони на седані бізнес-класу Toyota Camry. З нею був десяток охоронців і ще співробітники УДО.

Зараз же машини проїхали кілька кварталів від Паркової алеї до поліцейського патруля, що чергував на дорозі. Рух для безперешкодного переміщення дружини президента не перекривали, а лише стежили за правопорядком.

Тепер особисті охоронці Олени Зеленської слідують за нею на японському джипі Toyota Prado. А співробітники держохорони пересіли з Toyota Camry на Volkswagen Passat. Уточнюється, що це нормальна практика, коли авто кортежу змінюються з метою безпеки.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр