Народний депутат від “Слуги народу” Леся Забуранна з’явилася в парламенті в леопардовому вбранні, яке користувачі пізніше висміяли в соціальній мережі.

Так, фотограф Ян Доброносов на своїй сторінці в Facebook опублікував відповідний знімок. Політик на ньому позувала в обтислій сукні з леопардовим принтом та об’ємною зачіскою. Однак люди не оцінили сміливого образу, заявивши в коментарях, що для Верховної Ради Забуранна вибрала не зовсім відповідний одяг (щоб дивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). Ось, як відреагували користувачі:

“Нагадайте цій пані, що вона на роботі!”, “Леопард? Ви не те зняли… Напевно там ще є лосини. Як можна прийти в Раду в такому?”, “Леопард знову в моді?”, “Ні, і не тому що я не люблю повних. А тому, що цей одяг не для її форм і не для цього місця роботи”.
Відзначимо, Леся Забуранна – професор київського вузу. Стала новим обличчям в команді Володимира Зеленського і перемогла на виборах до Верховної Ради. Вона закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю “Економіка підприємства”, а також п рошла науково-практичні стажування в ряді європейських країн, США та Канаді.

Як повідомляв OBOZREVATEL, “Слуга народу” Шуляк засвітила в Раді шпильку Chanel за $ 2 тисячі. Люди в коментарях почали сперечатися про те, яка реальна вартість цієї прикраси. Хтось впевнений, що шпилька обійшлася народному депутату в дві тисячі доларів, хтось – в 300 доларів. Думки людей з цього приводу розділилися.

https://uazmi.org/

Автор

Удовенко Олександр