Їм потрібна допомога, повідомила волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

“До Києва знову прибув борт з пораненими бійцями. Я прошу блогерів і новинні сайти допомагати нам з поширенням інформації. Низка швидких пронеслася по столиці в центр. госпіталь. Воїни з різними пораненнями, є в дуже важкому стані, їх відразу забрали в реанімацію”, – написала вона.

Волонтер нагадала, що нещодавно вже був борт. В одній з палат лежать відразу три воїна з ампутацією, у одного з них немає двох ніг. Всі молоді від 21 до 26 років. У інших осколкові і мінно-вибухові поранення. В основному всі лежачі.

Наталя Юсупова перерахувала основні потреби для поранених бійців: “завжди потрібні футболки, спортивні костюми. У ірпінський госпіталь ми також відвозимо допомогу”.

“У березні я купила вже 4 квадрокоптера, два на фронті, два ще поїдуть, на загальну суму 165 тис грн, ще один квадрокоптер потрібно викупити в понеділок, ціна 53 тис. Купила 2 мед. рюкзака, 21 тис, оплатила сьогодні аналізи 7100 грн, на ліки онкохворому 8 тис, і в реанімацію воїну ліки 3700 грн і багато всього іншого. Все звіти є у мене на сторінці “, – повідомила Юсупова.

Переказати допомогу можна на карти 5375 4141 2065 9130 Мон обанк, Юсупова

https://uazmi.org/

Автор

Удовенко Олександр