Увечері 19 березня в селі Градівка Веселинівської ОТГ Вознесенського району сталося велике нещастя.
Вчаділа в своєму будинку 70-річна селянка. Увечері сусіди побачили, що з її вікон валить дим, викликали пожежників. Бійці 11-й державної пожежно-рятувальної частини приїхали швидко, провели в розвідку будинку і в кімнаті виявили мертве тіло жінки. Причиною смерті стало необережне поводження з вогнем.

Ще одна трагедія сталася сьогодні, о третій годині ночі. У селі Сергіївське Братської ОТГ Вознесенського району горів будинок. Там загинув 26-річний молодий чоловік. Його 50-річний односельчанин отримав опіки голови, шиї і рук II-III ступеня. Його відвезли в до Братської центральної районної лікарні.

Пожежа на площі 40 квадратних метрів загасили, не допустивши перекидання полум’я на поруч розташовані господарські будівлі. Ймовірною причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Через щільне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів зору та дихання. Додатково на місцях працювали співробітники поліції і працівники медичної служби, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.

http://www.niknews.mk.ua/

Автор

Удовенко Олександр