По завершенню експертних досліджень діям 35-річного чоловіка буде надано остаточну правову кваліфікацію та повідомлено про підозру. Тривають слідчі дії
8 квітня слідчий Бердянського районного відділу поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН НПУ, в рамках відкритого кримінального провадження за фактом крадіжки, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели санкціонований обшук квартири по вулиці Довганюка в місті Бердянськ.

За місцем мешкання раніше судимого 35-річного чоловіка поліцейські виявили та вилучили: два сліп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору (за попередніми даними психотропна речовина «амфетамін») загальною вагою 17 грам, пластикову ємність з речовиною сіро-зеленого кольору зі специфічним запахом вагою понад 7 грам (ймовірно наркотичний засіб «канабіс»), пристрій для куріння наркотичного засобу з залишками речовини темно-коричневого кольору (ймовірно «екстракт канабісу»), приладдя та обладнання для виготовлення психотропної речовини «амфетамін», скляні ємності, заповнені рідиною загальним об’ємом понад 3 літри та скляну ємність з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою понад 20 грам (попередньо прекурсори для виготовлення психотропної речовини «амфетамін»), а також електронні ваги.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученої психотропної речовини «амфетамін» складає понад 27 тисяч гривень.

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

По завершенню експертних досліджень діям чоловіка буде надано остаточну правову кваліфікацію та повідомлено про підозру.

Триває досудове розслідування.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 096-655-02-29, 050-850-37-12 або «102».

Автор

Удовенко Олександр