28 червня чоловік екс-солістки групи “Время и Стекл ” Наді Дорофєєвої Володимир Дантес відсвяткував свій 32 день народження. Щасливе подружжя відсвяткувало сімейне свято вдвох в Одесі, катаючись на яхті.

Не дивлячись на те, що у музиканта не було яскравої вечірки в день народження, його колеги та друзі не упустили можливості його привітати. Особливо шанувальникам пари сподобалося побажання співака Дмитра Монатіка.

Сім’я Монатіка і Наді з Вовою — близькі друзі. Вони часто проводять разом своє дозвілля, регулярно спілкуються, а у Дмитра і Дорофеєвої навіть є спільний трек “Глубоко”.

На своїй особистій сторінці в мережі Instagram Монатік розмістив щире і зворушливе привітання Дантесу. Він поділився відео, на якому вони з Володимиром жартівливо катаються на машинках для картингу. Також він опублікував фотографію вагітної Наді Дорофєєвої з немаленьким животиком.

Отримуй круті емоції від виграшів
У публікації Дмитро написав: “Любимо Вашу сім’ю всією сім’єю, ну і бажаємо Вам поповнення, адже хороших людей, однозначно має бути більше!!”

Снимок с личного блога Дмитрия Монатика
Знімок з особистого блога Дмитра Монатика

Шанувальники музикантів відразу почали радіти такій новині. Однак виявилося, що фотографія — фотошоп, який розмістили на одному з фан-акаунтів Дорофеєвої.

Цей знімок Монатік назвав просто “мотивацією” для Наді і Вови. Саме ж подружжя позитивно відреагували на такий жарт свого друга. Потішила публікування і підписників Дмитра:

“Найкраще поздоровлення за сьогодні”;
“Фотка ідеальна”;
“Аааа, як же смішно”, — написали користувачі мережі.

Автор

Удовенко Олександр