У Туреччині сталася ДТП з автобусом, який перевозив російських туристів. В результаті одна жінка загинула, ще 26 осіб постраждали. Про це повідомило генконсульство РФ в Антальї в Facebook, передають Патріоти України.

Аварія сталася на трасі Конья – Аксарай. В автобусі їхали 32 російських туриста, які перебували на відпочинку в Анталії, і прямували до Каппадокії. Туристи прибули в країну по лінії туроператора Pegas Touristik.
“За попередньою інформацією, отриманою генконсульством в місцевих правоохоронних органах, водій автобуса не впорався з керуванням на обледенілій через погані погодні умови дорозі, з’їхав в кювет, в результаті чого транспортний засіб перекинувся. В результаті ДТП постраждали 26 росіян. На жаль, турецька влада підтвердила смерть однієї з російських туристок”, – заявили в дипмісії.

Постраждалі були доставлені в лікарні в населених пунктах Конья і Сельчук. На місце ДТП виїхали співробітники російського посольства в Анкарі. Місто Конья знаходиться в південно-західній частині Туреччини, недалеко від Каппадокії, Анталья – на південному узбережжі країни, між ними майже чотири години їзди.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр