Росія продовжує стягувати військову техніку до кордонів України. Колони машин і озброєння були помічені в Краснодарському, Воронезькому, Тамбовському, Ростовському та Брянськом регіонах.

Відео з пересуванням росіян публікували в Twitter-акаунті GirkinGirkin, який збирає матеріали про перекидання військової техніки.

Також колона ворожої техніки була помічена на вулицях тимчасово окупованого Луганська. Крім того, Росія на залізниці перевозила військові машини по території Краснодарського краю в бік анексованого Криму.

Раніше незалежні розслідувачі знайшли підтвердження, що Росія перекидає до кордону України військову техніку, зокрема, артилерію.

Крім того, головнокомандувач Збройними силами України, генерал-полковник Руслан Хомчак заявив, що Росія наростила кількість військ біля кордонів України і на території тимчасово окупованого Криму і окремих районів в Донецькій і Луганській областях.

Як повідомляв OBOZREVATEL, держсекретар США Ентоні Блінкен і глава МЗС Великобританії Домінік Рааб заявили, що Росія повинна негайно припинити нарощування військової присутності на кордоні з Україною.

https://uazmi.org/

Автор

Удовенко Олександр