“Мінфін розраховує на закінчення переговорів з МВФ в липні і виділення траншу у вересні цього року. Про це журналістам LB сказав міністр фінансів Сергій Марченко.” Це (вересень) хороший варіант, до якого ми йдемо. Поки є прогрес, і я хочу бути в даному випадку оптимістом “, – пише у своєму блозі Борислав Береза, передаються Патріоти України, і продовжує:

“Черговий мій прогноз підтвердився. І це мене не радує. Але ж влада заявляла, що рухається по всім структурним маяках МВФ, все у них під контролем і транш ми ось-ось отримаємо. Ще в січні я повідомив про те, що до травня 2021 року ми грошей від МВФ не отримаємо. на початку травня буде засідання МВФ, на якому по нам знову не буде позитивного рішення. Про це я писав у січні. Зараз квітень.
І я дам ще один прогноз, який реалізується в вересні. Якщо влада не запустить судову реформу, не відмовиться від бажання взяти під контроль НАБУ і САП, і не запустить повноцінну судову реформу, то у МВФ у вересні по нам буде таке ж рішення, як і в травні.

А враховуючи, що Зеленський з Єрмаком хочуть контролювати суди і хочуть поміняти їх вирішення рішеннями РНБО і не зацікавлені в реформах, то у вересні на транш можна не розраховувати. А послати МВФ в ж * пу, як це було в серіалі, Зеленський не зможе. Тому що тоді його пошлють туди самого. І на відміну від серіалу йому буде зовсім не смішно. І доведеться йти. Тому що це реальне життя. І це вони зробили разом “.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр