Російський опозиціонер Олексій Навальний зараз знаходиться під крапельницею в одиночній камері туберкульозної лікарні виправної колонії №3 суворого режиму. Про це на своїй сторінці в “Твіттер” розповів адвокат засудженого політика, який оголосив голодування, Вадим Кобзєв.

За його словами, вчора, 19 квітня, три медсестри “зробили шість спроб” потрапити в вену, щоб поставити Навальному крапельницю з глюкозою. І хоч “руки покарбовані і в синцях”, зараз засуджений перебуває під крапельницею.

“На цьому” лікувальні процедури “ФСВП закінчилися. Більше нічого не було, і не вірте жодному їхньому слову”, – написав Кобзєв.
У Кремлі ж заявили про те, що надалі не будуть коментувати новини про Навальний. Мовляв, відтепер це буде робити тільки прокуратура або ФСВП.
Нагадаємо, стан Навального стало погіршуватися після перебування в колонії, стало відомо ще в кінці березня. Тоді опозиціонер просив допустити до нього лікаря, але всі його прохання керівництвом колонії почуті не були. У Навального почалися сильні болі в спині, віднімалися нога. На тлі цього політик оголосив голодування. Причиною став саме недопуск до нього медперсоналу. Пізніше стало відомо, що стан Навального було досить неблагополучним ще до голодування – Навальний до цього встиг “скинути” 8 кілограмів. Пізніше стан його погіршився ще більше – у нього піднялася температура, Навальний почав підозрювати у себе туберкульоз. При цьому російські пропагандисти в один голос рапортували, що все те, що говорить Навальний неправда і його містять чи не в готельних умовах і називали “блатним вертухаїв”.

https://telegraf.com.ua/

Автор

Удовенко Олександр