Перша леді України Олена Зеленська разом зі своїм чоловіком – президентом Володимиром Зеленським – відвідала виставку українського художника Івана Марчука. На заході знаменитість з’явилася у стильному атласному костюмі темно-синього кольору.

Дружина президента зазначила, що Марчук – єдиний український художник, який увійшов до списку 100 найвизначніших світових геніїв сучасності за версією британського видання The Daily Telegraph

Для виходу у світ перша леді України обрала об’ємний синій костюм з атласної тканини, який доповнила чорним поясом, що підкреслює фігуру. Також Зеленська завершила образ замшевими туфлями з гострим носком.

Крім того, дружина глави держави зробила макіяж у нюдових відтінках і розпустила волосся, акуратно поклавши його. Варто зазначити, що Зеленські були присутні на зустрічі в захисних чорних масках.

“Зізнаюся, я велика прихильниця творчості Івана Марчука. Одна з моїх найулюбленіших робіт – “Пробудження”. Хоч вона написана ще в 92-му році, у ній, на мій погляд, – неймовірно влучне відчуття нашого сьогодення: пробудження України з вірою у світле, тепле, прекрасне”, – написала перша леді в публікації.

https://uazmi.org/

Автор

Удовенко Олександр