Начальнику одного з управлінь Національної поліції Сумської області повідомили про підозру у замаху на вбивство. Про це заявили у прес-службі Держбюро розслідувань, передають Патріоти України.

За даними слідства, у серпні 2018 року у службовому приміщенні Чорноморського біосферного заповідника НАН України Морський між поліцейським і єгерем виник конфлікт з приводу виконання службових обов’язків.

«Полковник поліції вдарив його по голові рукояткою пістолета і продовжив бити кулаками по обличчю. Надалі поліцейський вистрілив у бік голови потерпілого, але не влучив», — йдеться у повідомленні.

Незважаючи на те, що нападник був озброєний, єгерю все ж вдалося його знешкодити, після чого він звернувся до правоохоронних органів. Співробітники ДБР повідомили поліцейському про підозру за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) і ст. 162 (незаконне проникнення, скоєне посадовою особою із застосуванням насильства) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр