В російській Думі напередодні зустрічі Володимира Путіна і Джозефа Байдена в Швейцарії заявили, що Росії пора подумати про розподіл України і забрати у свій склад частину країни. Про це заявив депутат російської Думи Володимир Жириновський в своєму Telegram-каналі, прямо заявивши, що південні і східні регіони України нібито “є Росією”, а розділ СРСР після його розпаду не підпадає під жодні міжнародні норми, передають Патріоти України.
Більш того Жириновський вважає, що РФ має право претендувати на частину території України після розриву договору про дружбу між Києвом і Москвою, який визначав кордони двох суверенних держав. “Предстоящая встреча президентов России и США очень важная. Хорошо, что она пройдет в Женеве, Швейцария – нейтральная страна. Встреча должна пройти один на один, т.к. есть вопросы которые нельзя публично обсуждать. Пора подумать о разделе Украины. Юго-Восток – это в чистом виде Россия. Тем более, что раздел СССР 30 лет назад не подпадает ни под какие международные нормы. Да и бывший президент Украины Порошенко порвал Договор о дружбе с Россией, который определял границу между нашими странами”, – заявив він.

За його словами підсумком переговорів має стати виключення великої війни, а всі проблеми РФ повинні вирішувати за рахунок Східної Європи. “Все проблемы мы должны решать за счет Восточной Европы. Ни один снаряд не должен упасть на Россию, США или Западную Европу. Все действия только в Восточной Европы, чтобы они поняли, что это не те страны, которые представляют для нас интерес”, – заявив депутат Держдуми.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр