У Солотвині на Тячівщині начальник слідства Мартинич Юрій та слідчий Дем‘ян у нетверезому стані домагались дівчини на одній з АЗС.
Про випадок розповів Іван Крайовий у себе на сторінці у Фейбук, де і було оприлюднено відео з камер відеоспостереження, повідомляють Патріоти України.
За його словами у Солотвині на Тячівщині начальник слідства Мартинич Юрій та слідчий Дем‘ян у нетверезому стані домагались дівчини на одній з АЗС.

На відео видно, що спочатку дівчина була у їх компанії, а згодом почала пручатись. Чоловіки повалили її на землю.

“Шановні краяни та керівництво поліції!

Подивіться на цьому відео,як ЦАРь Тячівщини нач.слідства Мартинич Юрій та його вірний слуга слідчий Дем‘ян позволяють собі знахабнілу п‘яну поведінку.

В той час коли багато нероскритих справ ,які чекають оплати по їхніх таксах,навмисно затягуються щоб жителі рішали не по закону а за кошти,самі вчиняють злочинні дії.Ось один з багаточислених випадків , який стався в смт Солотвині. Навіть на прохання перехожих та працівників заправки немогли заспокоїти п‘яні виходки, приставши до дівчини в сексуальних відносинах, що перейшло в спаринг, знімали на відео!
До чого ми дожилии!!! на начальника слідства та його підлеглого визвали опергрупу ! як думаєте дали справі ходу??? P.S. Коли нарешті ДБР побачить діяння цього керівника? кришовання бізнесу батька через якого йде вирубка чорного лісу, брата через якого в район заїзжають контробандні сигарети та як рішаються за кошти всі справи які потім спускаються як кажуть на тормозах!!!

Арсен Аваков Поліція Закарпатської області Національна поліція Державне бюро розслідувань ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ Генеральна прокуратура України Олексій Петров – голова Закарпатської обласної ради”, пише автор посту (стилістику збережено)
Mukachevo.net звернулось за коментарем до Головного управління національної поліції Закарпаття де зазначили, що бачили це відео, і підтвердили участь правоохоронців.

Офіційно правоохоронці на відео були у вільний від служби час. Особи всіх причетних вже встановлено, але, як додали в управлінні, претензій до цих чоловіків потерпіла сторона немає.
Звісно, призначено службове розслідування, яке встановлює всі обставини, діям працівників поліції буде надана оцінка.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр