11 червня стартує Чемпіонат Європи з футболу, і, згідно з жеребкуванням, збірна України буде грати в групі C. Як передає Replyua.net, українським футболістам дісталися досить складні напарники в особі збірних Македонії, Австрії та Нідерландів. Свій перший матч українці проведуть вже 13 червня в Амстердамі. Їм доведеться зіграти проти господарів цієї гри – збірної Нідерландів. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. У той же день збірна Австрії зіграє проти збірної Македонії. Матч пройде в Бухаресті, його початок о 19:00 за київським часом.
17 червня збірна України зіграє проти Македонії на поле господарів, початок матчу о 16:00, в той же день, о 22:00 за київським часом зустрінуться збірні Австрії Нідерландів в Амстердамі.
21 червня збірні з групи C також проведуть два матчі. Обидві зустрічі почнуться о 19:00 за київським часом. Українці зустрінуться з австрійцями в Бухаресті, а в Амстердамі відбудеться матч між збірними Нідерландів і Північної Македонії. Нагадаємо, Євро-2020 стартує вже завтра, 11 червня. Матчі в рамках цього чемпіонату будуть проходити відразу в декількох європейських містах. Євро-2020 триватиме рівно місяць.

https://svodka.com.ua/

Автор

Удовенко Олександр