КИЇВ. 11 червня. УНН. Збірна України з футболу сьогодні прибула до Нідерландів, передає УНН із посиланням на повідомлення УАФ на офіційній сторінці у Facebook.

Цитата

“Збірна України прибула до Нідерландів”, – йдеться у повідомленні.

Додамо

Збірна України успішно пройшла відбір і кваліфікувалася на чемпіонат Європи-2020 року, який пройде з 11 червня по 11 липня. У груповій стадії турніру підопічних Андрія Шевченка чекають протистояння з Нідерландами, Австрією і Північної Македонією.

Раніше

Україна завершила переговори з Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА), за підсумками яких вдалося досягти переможного компромісу.

Нагадаємо

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зобов’язав збірну України прибрати з нової форми слоган “Героям слава”.

Після чого Українська асоціація футболу почала вести переговори з УЄФА.

Щойно президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що Україна завершила переговори з Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА), за підсумками яких вдалося досягти переможного компромісу.

Контекст

Нещодавно в УАФ представили нову форму збірної України, у якій команда має провести Євро-2020. Головною особливістю форми стало визначення меж України — включно з Кримом. Також на футболках форми вишито гасло “Слава Україні! Героям слава!”.

І спочатку УЄФА схвалила форму збірної України для виступу на чемпіонаті Європи.

На нову форму збірної України з футболу відреагували в Росії. А Російський футбольний союз (РФС) відправив лист в УЄФА, у якому заявив, що нова форма збірної України для Євро-2020 нібито порушує правила організації.

В екіпіровці нашої національної команди з нині окупованим Кримом знайшли політичні мотиви.

https://www.unn.com.ua/

Автор

Удовенко Олександр