Керівник штабу загону морської охорони Державної прикордонної служби 37-річний Олексій Чертков, який зник ще 1 червня, перебуває у Росії. Він нібито перетнув кордон з Росією у Харківській області. Про це повідомляє 7 канал із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

У прикордонній службі Gazeta.ua цю інформацію не підтвердили. Кажуть, такої інформації у них немає. Жодної нової інформації щодо місця перебування Черткова немає, підтвердила речниця морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк.

“Нової інформації немає. Пошуки тривають, усе ретельно перевіряють, проводять опитування. І ми, і слідчі збираємо максимальну інформацію”, – розповіла Гуменюк. Паралельно зі слідством ведуть службове розслідування.

Капітан першого рангу Олексій Чертков зник 1 червня. О 06:30 вийшов зі свого будинку на вул. Грушевського, але в розташування загону не прибув. Про нього відомо, що одружений, має сина й доньку. Власник двох квартир в Одесі. Одна – службова, інша належить дружині Катерині.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр