Старший онук Єлизавети II Пітер Філліпс розлучився з дружиною Отем. Про те, що пара вирішила офіційно розірвати стосунки стало відомо ще в лютому 2020-го. Тепер вони остаточно поділили майно і владнали всі фінансові питання. Про це повідомляє Daily mail, передають Патріоти України.

Таким чином, шлюб пари офіційно протримався 13 років (з травня 2008 року), але жити порізно Пітер і Отем стали ще в 2019-му. Тепер же укладену ними угоду схвалили в суді, куди вони звернулися в травні цього року.

У своїй заяві вже колишнє подружжя назвало цей день сумним для обох. Вони далі будуть спільно дбати про своїх дочок – 10-річну Айлу і 12-річну Саванну.

З канадкою Отем Келлі Пітер Філліпс познайомився в Монреалі на Гран-прі “Формули-1” в 2003 році. Цікаво, що дівчина спочатку навіть не здогадувалася, що перед нею онук королеви.

Їхні заручини відбулися 28 липня 2007 року, а повінчалися вони 17 травня 2008 року у Віндзорському замку.
43-річний Пітер – син дочки королеви Єлизавети II принцеси Анни. Філліпс – найстарший онук королеви, а його дочка Саванна – найстарша з 11-ти правнуків Її Величності.

Зазначимо, що нещодавно Пітера запідозрили в романі з 40-річною Ліндсі Уоллес. Заради неї він здійснив поїздку з графства Глостершир до Шотландії, подолавши відстань в 740 кілометрів, чим порушив карантин і мав неприємності з законом.

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр