Український лікар і колишній міністр охорони здоров’я України Олег Мусій порівняв вакцинацію проти COVID-19 з нацистськими експериментами над людьми. Так він прокоментував заяву іншого лікаря-імунолога Федора Лапія, який стверджує, що вакцинація проти COVID-19 для вагітних є безпечною і необхідною.

Лапій стверджує, що вакцини Pfizer, Moderna і інші безпечні як для матері, так і для дитини. Однак Мусій назвав його публікацію маячнею, додавши, що над українцями експериментують. За словами, Мусія, жодних доведених і достовірних досліджень впливу вакцини проти SARS-CoV-2 як на вагітних, так і на плід не існує в природі, адже жодна вакцина повних клінічних досліджень не пройшла, їх дозволили тільки для екстреного застосування:

“Сподівався, що експериментатори на людях, а особливо для вагітних, закінчилися з ліквідацією нацизму в 40-х роках минулого століття. Виявляється, в деяких, не зовсім свіжих головах, людиноненависницькі ідеї продовжують жити. Коли ж ці виродки нажрутся? Нічого святого у вас немає “.

Щоправда, пізніше Мусій заявив, що не проти вакцинації, йому просто не сподобався коментар Лапія.

https://uazmi.org/

Автор

Удовенко Олександр