Мер Конотопа Артем Семеніхін облив водою народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Качуру, який і приніс цю пляшку з рідиною. Конфлікт стався прямо на сесії міськради 6 серпня.

Відео інциденту опубліковано в Telegram-каналі “Ювента”.

На кадрах видно, як градоначальник і ветеран АТО на Донбасі підходить до нардепа з пляшкою в руках, відкриває кришку і починає поливати “слугу”, зі словами: “Пане Качура! Я пропоную вам трохи протверезитися нашою конотопською водичкою… і прийти трошки до тями”.

Опоненти почали штовхатися, і в цей момент підбігли охоронці та розняли їх.
Качура на сесії міськради показував цю пляшку і стверджував, що приніс її для демонстрації, як погано очищає воду місцевий водоканал.

Вже після “душа” від Семеніхіна політик написав на нього заяву зі звинуваченням у “перешкоджанні діяльності народного депутата”. Було відкрито провадження.

Мер Конотопа, своєю чергою, розповів, що Качура погрожував йому в особистому листуванні.

Семеніхін опублікував у своєму Facebook відео з роз’ясненнями конфліктної ситуації, зверненням до президента Володимира Зеленського, і викладенням своєї версії інциденту. Мер зазначив, що Качура, серед іншого, намагався зірвати сесію, а також “поливав брудом місто і міську владу”.

https://www.rbc.ua/

Автор

Удовенко Олександр