Дзержинський районний суд Харкова виправдав колишнього командира 299-ї миколаївської бригади тактичної авіації та начальника Харківського гарнізону та Національного університету повітряних сил генерал-майора Алімпієва.

Про це Андрій Алімпієв повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«За звинуваченням військової прокуратури сьогодні, 9 серпня, отримав виправдувальний вирок. Спасибі всім, хто не вірив домислів звинувачення. Спасибі всім, хто підтримував », – написав Алімпієв в соцмережах.

2017-м Алімпієва оголосили йому про підозру за статтею 191 Кримінального кодексу України ( «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в півтора мільйона гривень. Генерал відмовився вносити заставу і частина часу провів подс варті. У січні 2018 го за нього сплатили заставу – і він вийшов з СІЗО.

Нагадаємо, військова прокуратура затримала начальника Харківського гарнізону та Національного університету повітряних сил Андрія Алімпієва, якого підозрювали у великій розтраті при закупівлі палива на 2,4 мільйона гривень.

http://www.niknews.mk.ua/

Автор

Удовенко Олександр