У вівторок, 7 вересня, о 03:52 за Києвом відбудеться перший осінній молодик. Пройде ця астрономічна подія в знаку Діви.

На думку астрологів, у цей час буде закладено тенденції на весь місяць, тому до молодика потрібно як слід підготуватися. Як правильно поводитись і що категорично не рекомендується в період нового Місяця, з’ясовував OBOZREVATEL.

Чим особливий молодик 7 вересня
Перший молодик осені-2021 пройде під знаком Діви, а з’єднання Сонця та Місяця перебуватиме в гармонійному аспекті з Ураном, зазначає астролог Наталя Ларичева.

За її словами, за такого положенні небесних тіл є всі шанси почати нові справи та оновлення, також це сприятливий період для того, щоб планувати абсолютно нове.

Зі свого боку, астролог Наталія Анісімова попереджає, що молодик вересня визначить тенденції на цілий місяць; можливі зміни в партнерстві.

Перший молодик осені-2021 пройде під знаком Діви
Чим небезпечний молодик 7 вересня
День молодика та найближчі до нього, 6-8 вересня, можуть бути переповненими емоціями. На такий час, як правило, випадає більшість аварій, конфліктів і травм. Тому не варто в ці дати вирушати в далекі поїздки і робити операції, не рахуючи термінових.

Водночас для Тельців, Дів і Козерогів вересень обіцяє бути особливо комфортним.

7 вересня о 03:52 за Києвом відбудеться перший осінній молодик
Що можна робити в молодик 7 вересня
У перший осінній молодик астрологи рекомендують загадувати бажання та будувати плани, але не мріяти, оскільки Діва любить чіткість, педантичність і відповідальність. Тому плани повинні бути чітко сформульовані, а тактика їхньої реалізації – продумана.
Так, якщо підійти до планування і справ з відповідальністю і старанністю, результати можуть перевершити всі очікування.

Крім того, молодик 7 вересня сприятливий для переїзду, одруження та в цілому будь-яких починань. Корисно в цей період почати здоровий спосіб життя, оновити зовнішність, облаштовувати житло, позбутися зайвих речей, гуляти на свіжому повітрі.

У перший осінній молодик астрологи рекомендують загадувати бажання й будувати плани

Що не можна робити в молодик 7 вересня
У період нового Місяця не рекомендується міняти місце роботи, заводити нові знайомства, кардинально міняти зовнішність або затівати масштабний ремонт. Також молодик несприятливий для великих грошових операцій, далеких поїздок і хірургічних операцій (крім невідкладних).

https://news.obozrevatel.com/

Автор

Удовенко Олександр