Англійська письменниця і авторка саги про Гаррі Поттера Джоан Роулінг випустила нову дитячу книжку “Різдвяна свинка” (The Christmas Pig). Ця казка стала лише другою повноцінною книжкою письменниці після завершення роботи над Гаррі Поттером, інформують Патріоти України.

У 2020 році Роулінг ще видала казку “Ікабог”. У “Різдвяній свинці” ж буде йти розповідь про хлопчика на ім’я Джек, який вирушає у загадкову країну, де править жахливий монстр, щоб врятувати свою улюблену іграшку — свинку на ім’я Пок. У своїй казці Роулінг підіймає складні питання про життя в прийомній сім’ї, розлучення і насильство у сім’ї.

Новий твір письменниця присвятила своєму синові Девіду, адже у нього теж була улюблена іграшка свинка. У післямові вона написала, що історія про відважного хлопчика, який вирушив на пошуки свого плюшевого друга, прийшла їй у голову, коли письменниця з дітьми відпочивала на пісковому пляжі.
Друкована версія “Різдвяної свинки” вийшла одночасно англійською та понад двадцятьма мовами. Проілюстрував її відомий британський художник Джим Філд

Патріоти України

Автор

Удовенко Олександр