Вперше в Україні, за ініціативою UBPF, відбувся дійсно Національний чемпіонат з бодибілдинг Mr.& Ms. Ukraine 2021, відкритий для усіх федерацій. Тренер клубу  Grand Sport Club Павло Кравченко, що на лівобережці, виборов бронзу. Відкритий Чемпіонат України з бодібілдингу “Mr. & Ms. Ukraine 2021” відбувся сьогодні, 24 жовтня, у Києві у готелі  Ramada Encore. Вітаємо Переможців.!

Кравченко Павло – персональний тренер з бодібілдингу та фітнесу.
Освіта – Національний Університет Фізичного Виховання Спорту України – кафедра водних видів спорту, факультет – олімпійського та професійного спорту.
Тренер-вихователь з водних та силових видів спорту.
Спортивні досягнення: Призер Чемпіонату України (Євпаторія, 2000 рік). Призер Чемпіонату Європи (Монако, 2001 рік). Призер Чемпіонату Світу (Дублін, 2003 рік). Призер Чемпіонату Світу (Лондон, 2004). Призер Чемпіонату Світу (Берлин 2005 рік). Учасник міжнародних комплексних спортивних змагань в Сіднеї, Афінах в складі збірної України.
Професійні навички: Сертифікований інструктор Мілітарі Фітнес за версією ICIPS, майстер спорту міжнародного класу з плавання, Тренер по силовим і водних видів спорту.
Досвід тренувань – більше 20 років.
Напрямки роботи в тренажерному залі:
✅ Розробка індивідуальних програм;
✅ Корекція маси тіла (зниження ваги, набір м’язової маси);
✅ Основи дієтології;
✅ Набір м’язової маси;
✅ Проведення персональних тренувань.

Автор

Удовенко Олександр