У певний час року багато торговельних точок проводять різні вигідні для покупців акції. Таке може відбуватися, наприклад, напередодні свят. Але є в році один знаменитий день, коли майже всі торгові точки роблять величезні знижки на товари. Іноді вони можуть сягати навіть позначки 90%. Цей день всім відомий під назвою “Чорна п’ятниця” (Black Friday). Найчастіше “Чорну п’ятницю” оголошують перед різдвяними святами після “Дня подяки”, який відзначають у багатьох західних країнах. “Чорна п’ятниця” це не свято і не “червоний” день у календарі, але все ж багато хто її чекає щороку і навіть беруть заради цієї події вихідні. Люди хочуть встигнути як слід “пошопитися” і зловити свою власну вигоду.

Цього року Black Friday припадає на 26 листопада. У зв’язку з цим портал “Апостроф” вирішив зібрати для вас основні поради, як підготуватися до цього дня.

Що потрібно зробити насамперед
Щоб як слід підготуватися до “Чорної п’ятниці” і не робити все поспіхом, треба діяти виважено.

Напишіть заздалегідь список потрібних вам речей. Це допоможе вам не стати жертвою імпульсних покупок, які призводять до марних витрат. Навіть якщо ви точно знаєте, чого хочете, поспіхом ви можете про це забути.
Наперед визначте свій бюджет. Особливо це стосується тих, хто має намір розплачуватися карткою. З готівкою контролювати свої витрати простіше.
Виберіть відповідний магазин чи кілька магазинів. Заздалегідь ознайомтеся з асортиментом товарів.
Дізнайтесь у конкретному для вас маркеті про знижки та товари, які потрапляють під них, оскільки іноді продавець не всю продукцію робить акційною.
Ознайомтеся з цінами на доставку товару, якщо ви замовлятимете його в Інтернет-магазині. Деякі продавці можуть поставити оплату товару дорожче, ніж товар.
Переваги “Чорної п’ятниці”
Після попередньої підготовки до ЧП ви повинні бути впевнені у правильності свого вибору. Участь у подібних акціях має бути продуманою та зваженою.

Якщо ви все зробите правильно і підійдете до цієї справи з розумом, то купуючи товари в цей день ви:

заощадите свої кошти;
здійсните покупку, яку тривалий час відкладали;
зможете купити хороші товари, які довгий час були відсутні на прилавках, оскільки їх берегли спеціально для ЧП.
Наслідуючи всі перераховані поради, ви, безсумнівно, зробите потрібні для себе висновки, убережетесь від непотрібних, спонтанних покупок і залишитеся задоволені проведеним шопінгом, оскільки, роблячи покупки в цей день, ви отримуєте бажаний товар за низькою ціною. Так що не втрачайте нагоди зробити вигідні для себе придбання.

https://apostrophe.ua/

Автор

Удовенко Олександр