Тваринам потрібно докласти не так багато зусиль, щоби завоювати любов людей. Часто вони стають головними героями кумедних роликів, демонструючи свої акторські таланти чи вміння виконувати команди. Але є й ті, хто виділяється своїми зовнішніми особливостями. Наприклад, як кіт породи мейн-кун. Улюбленець на прізвисько Кефір прославився в мережі завдяки своїм величезним розмірам, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання Bored Panda.

Власниця тварини Юлія розповіла, що коли Кефіру виповнився 1 рік та 9 місяців, його вага становила 26,5 фунтів (близько 12 кг). Не виключено, що це не остаточна вага кота, і він може ще трохи підрости. “Мейн-куни будуть рости, поки їм не виповниться 3 роки. І це абсолютно нормально. Забавно, як інші реагують, коли бачать мою величезну кішку. Багато хто спочатку думає, що це собака”, – поділилася Юлія.
Хазяйка кішки також розповіла, що Кефіра вона забрала з розплідника. Їй дуже сподобалася шерсть кота: вона дуже густа та біла. Улюбленець відмовився їсти сухий корм, тому Юлія почала йому давати лише натуральні корми та м’ясо.

Джерело: patrioty.org.ua

Автор

Удовенко Олександр